Tjänster
AD Bilverkstad
Om oss
Kontakt

Våra tjänster

Sollebrunns Bil är en fullfjädrad bil- och gummiverkstad erbjuder ett stort utbud av tjänster för att vi ska kunna möta dina behov som kund. Vi säljer däck och fälg till alla fordon och lagar de flesta bilar. Vårt motto är att alla kunder ska vara nöjda, både kvalitet- och prismässigt. Vi försöker täcka alla behov inom branchen och är det något ni saknar så hör gärna av er så gör vi vad som går för att lösa det!

Du tar kontakt

Första steget i alla bilarbeten är den inledande kontakten. Då är det bra om du som kund kan beskriva ditt fel, vilken typ av hjälp du söker och vilken typ av fordon som det gäller. Då kommer vi tillsammans överens om hur vi ska möta din förfrågan.

Vi uför

När vi fått in ditt fordon gör vi de åtgärder som du beställt och gör bilen redo för att du ska få den tillbaka.

Du kör

Det sista steget är en nöjd kund med en välfungerande och välutrustad bil. Givetvis är du välkommen åter om du skulle få problem i framtiden! :)

Däckhotell

Hos oss kan du lagra din däck inför nästa skifte. Då behöver du bara komma hit med bilen utan att släpa med alla däcken.

Bilservice

Vi kontrollerar ditt fordon och ser till att allt rullar på.

Reparation

Du kan reparera skador eller trasiga delar hos oss.

Tvätt och rekond

Givetvis kan vi tvätta och fräscha upp din bil. Allt ifrån en enklare tvätt till mer djupgående rengöring.

Däckskifte

När väl det börjar bli dags att byta däck kan du göra det hos oss. Extra smidigt blir det om du har dina däck på vårt däckhotell.

Air Condition

För varmt i din bil? Vi hjälper dig med din AC så att du kan hålla en bekväm temperatur i din bil.